15 nov I Stockholm Waterfront

Influencer Marketing Summit 2023

Nätverka med branschens spelare och var med och bygg framtidens marknadsbransch, där influencer marketing är en självklart del.

Super Early Bird stängs om

  • 00Dagar
  • 00Timmar
  • 00Minuter
  • 00Sekunder

Inspiration I Kunskap I Nätverkande

Branscheventet för marknadsförare

Influencer marketing är ett stort och viktigt koncept inom framtidens marknadsbransch. Men för att lyckas behöver vi ha koll på alla delar. I år kommer eventet därför att fokusera på flera sektioner av den digitala marknadsbranschen, där influencer marketing är en självklar del.

Mediapartner

Tillbakablick 2022

Nummer från 2022

Vad du kan förvänta dig

Sessioner

deltagare

talare

Därför ska du delta på Influencer Marketing Summit

Kunskap

Ta del av tips och insikter från branschprofiler, experter och forskare. Få konkreta svar och lösningar på problem. Vi skrapar inte på ytan, på Influencer Marketing Summit djupdyker vi alltid för att komma till kärnan. Över 20 sessioner för både marknadsförare och influencers, om branschens utmaningar och möjligheter! 

Inspiration

Låt dig inspireras av dina kollegor och andra aktörer i branschen. Hur gör andra företag? Vilka lärdomar har de samlat på sig? Vad kan vi åstadkomma tillsammans? Vi vill främja branschen alla spelare i en inspirerande branschmiljö.

Nätverkande

Träffa branschens alla spelar på en och samma plats! Bredda ditt nätverk, vidga dina vyer och initiera framtida affärer. På Influencer Marketing Summit vill vi föra samman branschens aktörer för att bidra till utvecklingen av en framgångsrik marketing-bransch. 

Influencer Marketing Summit 2023

"

Boka biljett

Årets branschevent

Partnerskap

Bygg relationer

Tidigare event

Bli inspirerad

Partner och sponsorer

Knyt nya kontakter, initiera affärer och få synlighet på årets trendigaste och viktigaste event inom digital marknadsföring. Se några av våra tidigare partners nedan.

Stolt media partner - Influens.se

Influencer Marketing Summit arrangeras i samband med branschtidningen Influens.se. Anledningen är att vi har identifierat ett behov av att sätta branschens spelare – varumärken, byråer, techbolag, agenturer och influencers – i samma rum för att tillsammans bygga ett mer hållbart sätt att arbeta med influencer marketing.

Läs om det senaste inom influencer marketing

IMS arrangeras av influens.se, Sveriges branschtidning om influencers och influencer marketing.