Inspiration I Kunskap I Nätverkande

Bli partner

Var med och bygg framtidens marknadsbransch.

samarbete@influens.se

Ett partnerskap ger dig

Starka samarbeten och affärer

På Influencer Marketing Summit sätts branschens alla spelare i ett rum. Vi bjuder in till en inspirerande branschmiljö där nätverkande och möten spelar en central roll. En mötesplats för varumärken, byråer, techbolag, agenturer och influencers. Var med och bygg framtidens marknadsbransch, där influencer marketing är en självklar del.

Nätverkande

Nätverka med de mest inflytelserika personerna i branschen! Träffa dina framtida kunder eller samarbetspartners. Knyt nya kontakter, initiera affärer och få synlighet på årets trendigaste och viktigaste event inom digital marknadsföring.

Kundinsikter

Var en del av årets viktigaste branschevent och var där det händer. Analysera ditt företags styrkor och svagheter och lära av dina konkurrenter och kollegor. Vilka USP:ar har ni? Vilken målgrupp är ni vassast på? Nyttja möjligheten och ta en central plats på årets största branschmöte.

"

Våra partneransvariga

Hör av er till oss för att hitta ett partnerskap som passar just er. Kontakta någon från vårt team nedan, eller maila oss på  samarbete@influens.se.

Niclas Albäck

COO

+46 735 034 806

niclas@influens.se

Alexander Thour

KAM

+46 735 297 469

alexander@influens.se

Jennifer Sibenik

KAM

+46 735 329 349

jennifer@influens.se