Inspiration I Kunskap I Nätverkande

Talare 2023

Här är årets talare till Influencer Marketing Summit 2023! Listan kommer att fyllas på löpande fram tills eventet.

Alicia Pierrou

CMO på Winning Impact

Amelie Demelew

Biträdande jurist på Marlaw

Jonna Enholm Timén

Verksamhetsutvecklare på Skatteverket

500x500 talarbild ims Natalie Eriksson

Natalie Eriksson

CEO & Senior Digital Marketing Consultant, Crunchtime

Natalie Eriksson utbildar inom digital marknadsföring via sitt egna företag Crunchtime.se och arbetar som konsult inom samma område för några av Sveriges största varumärken. Natalie är även författare, föreläsare och älskar all things sociala medier. Hon älskar även mat, löpning och tv-serier.

500x500 talarbild ims David Gustavsson

David Gustavsson

Senior Reporter & E-commerce Advisor / Ehandel.se

Jag är journalist, poddare, e-handelsexpert och numera snudd på influencer på Ehandel.se. Jag knattrar artiklar på Ehandel.se, som bevakar e-handelsbranschen och hela dess värdekedja. En gång i veckan släpper jag och kollegan Ola Andersson även podden Ehandel – Svepet, din helikopter över e-handeln. En rapp podd med tre heta takes på max 25 minuter per avsnitt. Jag är även ute och minglar med e-handlare, så fort jag får chansen.

500x500 talarbild ims Louise Lundberg

Louise Lundberg

Influencer och grafisk designer

Louise Lundberg är kreatören och designern som använt sociala medier för att bygga en business kring sitt personliga varumärke. Hennes plattform baseras nu på både Instagram liksom ett populärt nyhetsbrev med nästan 7 000 prenumeranter. Under de senaste åren har Louise tagit betalda samarbeten till en ny nivå, där hon inte bara erbjuder sina kanaler, utan även sin expertis som designer till företagens marknadsföring. Med konkreta tips och egna erfarenheter visar hon hur både kreatörer och företag kan jobba tillsammans för att bygga en starkare kommunikation för sin publik.

500x500 talarbild ims Linda Hrnfeldt

Linda Hörnfeldt

Digital entreprenör och influencercoach

Linda Hörnfeldt är digital entreprenör och hjälper soloföretagare, kreatörer och influencers att bygga personligt varumärke i sociala medier, och därmed sin business. Detta gör hon främst genom sina populära onlineutbildningar men också som föreläsare, författare och influencer i sociala medier.

500x500 talarbild ims Sabine Ljunggren

Sabine Ljunggren

SEO Specialist / Maia

Sabine Ljunggren är senior konsult på tillväxtbyrån Maia. Hon motiveras av att hjälpa content creators att lyfta blicken och producera sökvänligt innehåll som ger mätbara resultat. Spetsen inom sökmotoroptimering (SEO) och innehållsproduktion har givit henne förtroendet att utbilda på skolor som Berghs, Nackademin och även föreläsa på bl.a. Google Digitalakademin och Webbdagarna. Sabine har även blivit belönad med utmärkelsen Young Marketing Professional 2020 av sökjätten SEMrush.

500x500 talarbild ims Elisabeth Trotzig

Elisabeth Trotzig

Reklamombudsman / Stiftelsen Reklamombudsmannen

Elisabeth Trotzig är ansvarig för Stiftelsen Reklamombudsmannen, näringslivets självreglering inom reklam och marknadskommunikation. Hennes uppdrag är att verka för hög etik i all reklam och marknadskommunikation som når den svenska marknaden.

500x500 talarbild ims Maja Rogemyr

Maja Rogemyr

Jurist / Konsumentverket

Maja Rogemyr är jurist på Konsumentverket där hon arbetar främst med tillsyn av marknadsföring utifrån reglerna i marknadsföringslagen. Majas arbete är särskilt inriktat på marknadsföring av hälsorelaterade produkter och marknadsföring i sociala medier.

500x500 talarbild ims Ola Andersson

Ola Andersson

Redaktör Ehandel Plus / Ehandel.se

Ola Andersson har arbetat med internet ungefär så länge som det har funnits, bland annat som ansvarig för Systembolagets webbplats och app. Ola har under flera år skrivit och föreläst om den digitala utvecklingen inom sociala medier, e-handel och marknadsföring. Numera finns Olas analyser även på Ehandel.se, där han ansvarar för medlemstjänsten Ehandel Plus.

500x500 talarbild ims Maria Ingels Carlsson

Maria Ingels Carlsson

Grundare / Green Communication

Maria Ingels Carlsson driver Green Communication, en agentur för mer hållbara influencers. Hållbarhet handlar om att må bra och göra bra saker – då kommer resten av sig själv. Själv är Maria hållbarhetsnörd sedan några år tillbaka och trots intresset för kläder, resor och shopping har hon insett att det går att göra allt detta, men på ett mer hållbart sätt, för planeten och hälsans skull.