Inspiration I Kunskap I Nätverkande

Partners 2023

Här är årets partners till Influencer Marketing Summit 2023! Listan kommer att fyllas på löpande fram tills eventet.

Influens.se är en branschtidning om influencers och influencer marketing. Ambitionen är att bevaka dels vad som händer inom branschen/yrket och dels att lyfta relevanta ämnen kopplat till exempelvis sociala medier och digital utveckling. Vi varvar personporträtt och intervjuer med influencers och andra aktuella personer med snabba nyheter från branschen samt djupare granskningar och kartläggningar.

Cure Media är en ledande aktör inom influencer marketing med fokus på att hjälpa företag att öka sin preferens gentemot målgruppen genom strategisk och datadriven influencer marketing. Cure Media grundades 2014 är det enda influencerbolaget i norden som kontinuerligt visat svarta siffror sedan starten. 2022 blev de utsedda till Agency of the Year.

Showroom erbjuder en inspirerande och engagerande shoppingupplevelse genom livesändningar. Sedan dess start har LiveShopping-plattformen snabbt vuxit till en levande digital galleria i vilken varumärken, kunder och influencers möts för att både skapa och ta del av tips, behind the scenes, exklusiva erbjudanden och mycket mer.