Vanessa Lindblad

Influenceragent på Tourn Agency

Medgrundare av succéföretaget Caia Cosmetics

Vanessa Lindblad driver podden “Nu börjar livet” med branschkollegan Rebecca Stella, är medgrundare av succéföretaget Caia Cosmetics men är mest känd som Bianca Ingrossos manager via influencer-agenturen Tourn. Vanessa såg något i Bianca innan hon blev så stor som hon är idag. Tillsammans har de tagit över den svenska influencer-branschen, men Vanessa har alltid hållit sig borta från strålkastarna. Vanessa har tidigare sagt att hon lever ut sina drömmar via Bianca. Men vem är egentligen Vanessa Lindblad? Vad drömmer hon om? Och hur lyckades hon bygga Sveriges mest eftertraktade profil? Kan vilken profil som helst bli så stor som “Bibbz”? Vad krävs av en influencer-manager idag? De och många andra frågor ska Vanessa svara på för första gången live på scen.

“Influencer marketing är en miljardbransch. Det var på tiden att ett sådant här event kom till liv. Kundernas budgetar har mer och mer förflyttats från traditionell media till influencer marketing. Det i sig är superintressant. Jag kommer att fokusera på hur man bygger en influencer då jag själv gjort en häftig resa under flera år med en av sveriges största profiler, Bianca Ingrosso”.

– Vanessa Lindblad

Programpunkt: Att bygga en influencer

På Influencer Marketing Summit 2022 kommer Vanessa berätta om sin resa med Bianca Ingrosso, dela med sig av sina erfarenheter och vad manager-yrket kräver i en öppenhjärtlig intervju med Malin Gramer.