Sabrina Pålsson

Head of Digital Marketing, Skincity

Sabrina Paulsson är Head of Digital marketing på Skincity och har en lång erfarenhet av Influencer Marketing branschen. Utöver sin roll på Skincity arbetar Sabrina även som lärare i Performance marketing och digitala strategier på Berghs och har även undervisat på Hyper Island.

“Som alla kanaler utvecklar sig också Influencer Marketing, vilket gör att kanalen såsom dess mottagare har större anspråk mot annonsören. Vi som annonsörer behöver dela på insikter och kunskap för att kunna förbättra oss kontinuerlig.”

– Sabrina Pålsson

Paneldebatt: Så gör jättarna i branschen

Hur väljer man rätt profil för sitt brand? Arbetar man på olika sätt med influencers inom olika branscher? Hur följer man upp och utvärderar ett samarbete?

Detta och mycket mer ämnar vi tar reda på tillsammans med några av branschens mest erfarna aktörer inom influencer marknadsföring – Caia Cosmetics, Na-Kd, Skincity och Desenio Group. Moderator Malin Gramer leder panelsamtalet med några av de varumärken i Sverige som lyckats allra bäst med influencersamarbeten, så håll öronen spetsade för tips och trix från proffsen!