Malin Falk Gramer

Tv-personlighet, skådespelerska och influencer

Över tio års erfarenhet inom branschen

I över tio år har Sverige kunnat se medieprofilen Malin Gramer i flertalet olika roller, allt från reporter och programledare till skådespelare. Vi har kunnat se henne i bland annat Paradise Hotel, Talang Sverige, Fråga Olle och Love Island Sverige. Men influencerbranschen är inte heller främmande för Malin. Idag driver hon en växande Instagramkanal med över 73 000 följare samt podden ”Mitt i livet” med vännen och Instagramprofilen Jessica Lasses. Malin är en öppen, varm och omtyckt personlighet som svenska folket uppskattar.

“Det är ett fantastiskt tillfälle att träffa andra i samma bransch att dela erfarenheter och att också kunna träffa kunder och prata om hur man kan göra samarbeten bättre”

– Malin Gramer

Årets moderator

Malin är årets moderator och konferencier på Influencer Marketing Summit och skall leda oss genom ett fullspäckat program med debatter, intervjuer, föreläsningar och en och annan överraskning. “Jag kommer att sprida glädje och energi från scen och se till att alla har en härlig dag” – Malin Gramer.