Jonna Enholm Timén

Verksamhetsutvecklare på Skatteverket

Nyfikenhet, samarbete och dialog gör att vi förstår varandra. Som jurist och verksamhetsutvecklare hjälper jag till så att privatpersoner och företagare ska kunna hantera sin situation smidigt och rätt. De senaste åren brinner jag lite extra för Skatteverkets arbete med digitala affärsmodeller och digital ekonomi.

“Tack vare evenemanget får aktörer och Skatteverket en unik möjlighet att träffas och lära av varandra. Att utbyta erfarenheter och diskutera gemensamma utmaningar är nödvändigt dels för att förstå olika perspektiv, dels för få ökad samsyn kring viktiga frågor”.

Jonna Enholm Timén

Paneldebatt: Lagar & regler - så funkar det

Vilka lagar och regler bör man ha koll på som influencer? Vad gäller vid PR-bud, och hur ska man reklammarkera på rätt sätt? Vilka utgifter kan mitt företag stå för när min verksamhet handlar om mitt privatliv? Dessa frågor och många andra kommer vi att lyfta i en spännande paneldebatt med Skatteverket, Konsumentverket och med branschprofiler ska möta kraven och lagarna ur ett praktiskt perspektiv. För hur matchar de verkligheten egentligen? Är lagarna rimliga? Ta chansen att lyssna på detta viktiga samtal och var med och ställ frågor som du ruvar på.