Gustaf Lundberg Toresson

Grundare av Tangent Media

Gustaf är grundare av Tangent, ett mediabolag med inriktning på konversationer. Han har intervjuat några av världens största kreatörer såsom Khaby Lame (världens största TikTokare med 148 miljoner följare på TikTok och 78 miljoner på Instagram), och även kreatörer med nya tillvägagångssätt som karaktär- och humorkontot GstaadGuy.

Gustaf är med på Forbes 30 under 30 lista och har startat bolag med över 120 anställda. Gustaf skriver även för Forbes om kreatörsekonomin och är en investeringsscout på EQT Ventures.

Jag kommer prata om insikterna jag fått av att intervjua några av världens största kreatörer och sociala medie-profiler. Hur de har lyckats internationellt, vad som är nästa steg för dem, och hur de bygger nya affärer i egna kanaler.

– Gustaf Lundberg Toresson

Programpunkt: Att växa Internationellt

Vad är det som gör att vissa kreatörer når astronomiska höjder? Vad finns det för kreativa sätt att bygga sin profil på? Hur lyckas man gå internationellt? Vad är det som gjort att en 20åring från Italien lyckats gå förbi alla i USA och hela världen med 150 miljoner följare på TIkTok? Ta chansen att lyssna på Gustaf och hans erfarenheter av att ha intervjuat några av världens snabbast växande och största kreatörer och influencers.