Dilnaz Gemici

Influencer Marketing Manager på Caia Cosmetics

Influencer marketing på en globala nivå

I min roll som Influencer Marketing Manager ansvarar jag för CAIA Cosmetics globala arbete inom influencer marketing och PR. Att ta CAIA till nya marknader är oerhört spännande och jag ser på vår resa framåt med stor nyfikenhet. Jag och mitt team lägger stor vikt vid att skapa relationer och lära känna varje influencer vi jobbar med för att kunna skräddarsy ett upplägg där de känner sig kreativa och nöjda.

“Jag ser fram emot att lyssna in olika perspektiv inom influencer marketing från inspirerande talare från hela branschen, och förhoppningsvis dela med mig av unika insikter själv. Jag ser fram emot att vi alla ska få lära oss utav varandra!”

– Dilnaz Gemici

Programpunkt: Så gör jättarna i branschen

Hur väljer man rätt profil för sitt brand? Arbetar man på olika sätt med influencers inom olika branscher? Hur följer man upp och utvärderar ett samarbete?

Detta och mycket mer ämnar vi tar reda på tillsammans med några av branschens mest erfarna aktörer inom influencer marknadsföring. Moderator Malin Gramer leder panelsamtalet med några av de varumärken i Sverige som lyckats allra bäst med influencersamarbeten, så håll öronen spetsade för tips och trix från proffsen!